Tissot & Koch

Lidt om os

Tissot & Koch er boghandelen i Præstø. Vi åbnede d. 2 juni 2020, og vi er i gang med at udvikle boghandelen til at rumme alt det, vi forstår ved en rigtig dejlig boghandel. Et hyggeligt sted, hvor man mødes og taler om litteratur og kunst. Et sted, der inspirerer til at være kreativ og bruge sin fantasi. Et sted, hvor man kan spille brætspil sammen. Vi har også en læsekreds og en kreativ klub, du kan blive medlem af. 

Tissot & Koch ejes af Lene Tissot Koch og Erik Elkjær Koch, som har en fælles interesse for bøger og kunst. 

Kontakt os

Du kan ringe til os på 42 33 63 44 i vores åbningstid (hverdage 10-17 og lørdage kl. 10-13).

Du er også altid velkommen til at sende en e-mail til boghandel@tissotogkoch.dk

Det gælder både ris, ros, spørgsmål og bestillinger. 

Vi bestræber os på at svare på din henvendelse samme eller næste hverdag. 

EogL

Alt det, vi blandt andet er...

Velassorteret boghandel

Udover masser af skønlitteratur og faglitteratur har vi også tegneserier. Du kan finde såvel bestsellers som smal litteratur på vores hylder.

Turistinformation

Vi er fra foråret 2021 én af de mange turistinformationer i Sydkystdanmark. Du kan læse meget mere om destinationen på Sydkystdanmark.dk

Kreativ klub

Som medlem af klubben får du en profil på vores forum, månedlig inspiration til at være kreativ, mulighed for at tilmelde dig kreative workshops, og ekstragode tilbud på kunstnerartikler. Læs mere her 

Kontorforsyning til virksomheder

Vi forhandler alt fra papir, brevordnere og blækpatroner til medarbejdergaver til jul! Som virksomhed kan du blive oprettet som erhvervskunde og opnå rabat, gode tilbud og andre fordele.

Brætspilscafé

Du er altid velkommen til at komme og afprøve vores demo-brætspil. Af og til holder vi også brætspilscafé om aftenen, hvor du kan medbringe egne spil eller prøve de spil, vi stiller til rådighed. 

Bogcafé

Du kan købe en god kop kaffe, the eller kakao hos os og tage plads ved et af bordene. Her kan du kigge i vores læseeksemplarer eller prøve et af vores demo-brætspil.