Ord for ord på Bogforum (dog kun som gæst)

bf2019

Så er billetten købt til Bogforum. Med blandede følelser. Jeg glæder mig til at gå rundt og kigge på bøger - og endnu mere til forhåbentlig komme i snak med relevante personer, så jeg kan fortælle om Ord for ord og få nogle reaktioner på mine idéer. Samtidig er det lidt forfærdeligt med så mange mennesker på ét sted - og min evige bekymring om at finde en parkeringsplads fylder også allerede i baghovedet (måske skulle jeg bare beslutte mig for at tage toget). 

Jeg har bestemt mig for, hvem jeg gerne vil tale med - og hvilke foredrag jeg gerne vil høre. Jeg har endda bestilt visitkort - hvis de ellers når at dukke op. Jeg tror på, at samarbejde er vejen frem - også for Ord for ord. Det er dog også et spørgsmål om timing - og Ord for ord har selvfølgelig stadig tilbage at vise sit værd... Men jeg arbejder på sagen - og lover, at det bliver godt! De første forløb er godt på vej - så vi er i hvert fald parat til 2020. 

Hvis du også kommer til Bogforum, så vil jeg elske at få en snak med dig! Skriv en mail til mail@ordforord.dk, hvis du har lyst til at mødes. Jeg kommer i hvert fald fredag - og måske også lørdag eller søndag. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar